Wachtwoorden

Je wachtwoord wordt encrypted opgeslagen en we kunnen je oude wachtwoord daardoor nooit meer terughalen. Wel kunnen we je een nieuw wachtwoord toesturen. Op deze pagina vind je waar we wachtwoorden opslaan en hoe je een nieuw wachtwoord op kunt vragen.

Wachtwoord wijzigen van de Online Account Manager

1. Ga naar de pagina Vergeten wachtwoord herstellen.
  2. Vul je e-mail adres in en klik op bevestigen.

Je ontvangt nu een e-mail waar je de wijziging kunt bevestigen. Zodra we je bevestiging hebben ontvangen sturen we je automatisch een nieuw wachtwoord toe.

Wachtwoord wijzigen van je hosting pakket

Je kunt je wachtwoord op verschillende manieren wijzigen. Als je je wachtwoord bent vergeten kun je deze alleen via de Online Account Manager wijzigen.

Het wijzigen van je wachtwoord kan invloed hebben op je website.

Je verandert alleen het wachtwoord om in te loggen bij het hosting pakket. De inloggegevens van onder andere je e-mail blijven gelijk.

Wijzigen via de Online Account Manager

1. Login bij de Online Account Manager.
  2. Klik op Mijn producten & diensten.
  3. Klik op het account waarvan je het wachtwoord wilt wijzigen.
    1. Onder de kop Login gegevens vind je de gegevens van je account.
    2. Klik op Update om het wachtwoord te wijzigen.

Wijzigen via het control panel

1. Login via www.uwdomeinnaam.nl/config.
  2. Klik op de knop Password.
  3. Wijzig het wachtwoord.

Wachtwoord wijzigen van je e-mail adres

1. Login via www.uwdomeinnaam.nl/config.
  2. Klik op E-mail Accounts.
  3. Klik achter het e-mail adres waar je het wachtwoord van wilt wijzigen op change onder Password/Quote.
  4. Vul het nieuwe wachtwoord in bij Enter New Password.
  5. Herhaal het nieuwe wachtwoord bij Re-Enter Password.
  6. Klik op Modify om het nieuwe wachtwoord op te slaan.