Afgesloten

Soms word je account tijdelijk afgesloten. We begrijpen heel goed hoe vervelend dit is. Je kunt tenslotte niet meer bij je e-mail en je website kan niet meer bezocht worden. In dit artikel leggen we uit wanneer we een website tijdelijk afsluiten en waarom.

Redenen

Er zijn vier redenen waardoor je account tijdelijk afgesloten kan worden.

  • Je hebt nog openstaande facturen.
  • Je bent over de dataverkeer limiet heen gegaan.
  • Je website wordt misbruikt voor spam of phising.
  • Je website wordt aangevallen en we kunnen het probleem niet verhelpen.

Openstaande facturen

Wanneer een factuur langer dan 120 dagen openstaat zullen we je website automatisch afsluiten. Je kunt je website weer activeren door de openstaande factuur te betalen. Staat een factuur langer dan 240 dagen open dan worden alle gegevens verwijdert.

Je wordt altijd per e-mail geïnformeerd over de tijdelijke afsluiting.

Meer informatie over facturen

Misbruik

Soms word je website zonder dat je het weet ingezet voor spam of phising. Zodra we dit zien zullen we proberen om het probleem te verhelpen. Je ontvangt van ons per e-mail bericht over de melding en de oplossing.

  • Kunnen we het probleem niet oplossen en kunnen we je niet op korte termijn bereiken? Dan word je account tijdelijk afgesloten.
  • Zien we vaker misbruik van je account? Je account wordt tijdelijk afgesloten tot de problemen zijn verholpen.
  • Wanneer uit onze Notice & Takedown procedure onomstotelijk blijkt dat er sprake is van misbruik kunnen we een account tijdelijk afsluiten.

Je wordt altijd per e-mail geïnformeerd over de tijdelijke afsluiting.

Als er sprake is van misbruik sluiten we je website af om andere klanten te beschermen. Wanneer er veel spam verzonden wordt vanaf onze servers heeft dit invloed op de reputatie van ons netwerk. Een slechte reputatie kan er voor zorgen dat e-mail niet meer afgeleverd kan worden bij sommige providers. We proberen altijd te voorkomen dat we je website af moeten sluiten.

Je kunt je website weer activeren door contact met ons op te nemen.

Aanval

Iedere website wordt een keer aangevallen. Vaak proberen ze het wachtwoord van een website te achterhalen. Soms hebben aanvallen een ander doel. Als we zien dan een website wordt aangevallen zullen we proberen het probleem te verhelpen. De meeste aanvallen houden we automatisch tegen.

Wanneer het niet lukt om een aanval te stoppen kunnen we besluiten je account tijdelijk af te sluiten. Dit doen we om andere klanten te beschermen. Een hoge belasting op een server kan er voor zorgen dat andere websites en e-mail niet goed meer functioneren.

Je wordt altijd per e-mail geïnformeerd over de tijdelijke afsluiting.