Opzeggen

Ondanks dat we ons uiterste best doen om je tevreden te houden kan er altijd een reden zijn om op te zeggen. Wanneer je een klacht hebt vragen wij je graag deze aan ons door te geven zodat we deze samen kunnen oplossen.

Wanneer je wilt opzeggen kan dit een maand voor de ingang van de volgende contractstermijn.

Online opzeggen

1. Login bij de Online Account Manager.
  2. Klik op Mijn producten & diensten.
  3. Klik op het product welke je wilt opzeggen.
  4. Klik op Abonnement opzeggen.
  5. Vul de reden in en bevestig de opzegging door op Abonnement opzeggen te klikken.

Opzeggen via e-mail of post

Als je wilt opzeggen per e-mail ontvangen wij graag de volgende gegevens:

• Je volledige naam of klantnummer;
  • Je volledige adres en woonplaats;
  • De gebruikersnaam van het abonnement wat je wilt opzeggen;
  • De reden van de opzegging.

Je kunt je opzegging ook per post versturen naar Sensson, De Lange Ring 19, 1761AS Anna Paulowna.

Domeinnamen

1. Login bij de Online Account Manager.
  2. Klik op Domeinen.
  3. Klik op de domeinnaam die je wilt opzeggen.
  4. Klik op Automatische vernieuwing.
  5. Klik op Deactiveer automatische vernieuwing.

Verhuizen

Wanneer je een domeinnaam gaat verhuizen heb je een verhuiscode nodig. Deze kun je online opvragen.

1. Login bij de Online Account Manager.
  2. Klik op Domeinen.
  3. Klik op de domeinnaam waar je de verhuiscode voor wilt opvragen.
  4. Klik op EPP code aanvragen.