Berichten

Sensson verstuurt automatisch berichten om je te informeren over je hosting pakket. Hierbij kun je denken aan informatie over je schijfruimte gebruik of bijvoorbeeld over het dataverkeer van je website.

Deze berichten bevatten vaak belangrijke informatie. We raden aan deze berichten altijd te lezen. Is er iets niet duidelijk? Je kunt altijd op onze e-mails reageren.

In- of uitschakelen van berichten

Stel je het deze berichten niet op prijs? Dan kun je ze via het control panel uitschakelen.

1. Login via www.uwdomeinnaam.nl/config.
  2. Klik op Message System. Je krijgt een overzicht van alle verzonden berichten te zien.
  3. Als je geen berichten wilt ontvangen kun je het vinkje voor Email a copy of all messages to weghalen.

Je blijft deze berichten wel ontvangen in het control panel maar niet meer per e-mail.

Wijzigen van je e-mail adres

1. Login via www.uwdomeinnaam.nl/config.
  2. Klik op Message System. Je krijgt een overzicht van alle verzonden berichten te zien.
  3. Pas het e-mail adres onderin het scherm aan en klik op Save.

Hiermee verander je alleen het e-mail adres waarop je deze berichten ontvangt. Je e-mail adres voor alle andere communicatie met Sensson blijft gelijk.