Wij zijn Sensson.

Webhosting met jaren ervaring. Sensson biedt sinds 2006 internet oplossingen voor particulieren en het MKB. Cloud servers, webhosting, domeinnamen en content management oplossingen zijn voor ons dagelijkse kost. Onze diensten zijn simpel in gebruik, maar krachtig genoeg om ook de meest uitgebreide websites te ondersteunen.

Wie zijn wij?

Sensson is opgericht in 2004 en wij zorgen er sinds 2006 voor dat websites, e-mail en andere online applicaties 24 uur per dag online zijn. Ons doel is om onze klanten te voorzien van de hoogste kwaliteit dienstverlening zonder deze onnodig complex te maken. We houden het graag simpel. Op de achtergrond wordt daarom hard gewerkt om uw website online te houden, maar u als klant, ondervindt hier geen hinder van. Onze communicatie is helder en duidelijk, net als onze dienstverlening. Maar ook innovatie vinden wij ontzettend belangrijk. Daarom zijn wij altijd op zoek naar nieuwe oplossingen die er voor zorgen dat uw website altijd en steeds beter gaat werken. Sensson bestaat uit een klein team met gemotiveerde mensen en heeft een open karakter. Uw website is uniek en ook wij vinden deze ontzettend belangrijk. Daarom wordt u bij Sensson altijd persoonlijk te woord gestaan bij vragen of problemen. Onze deur staat altijd open en natuurlijk bent u van harte welkom bij ons op kantoor voor een kopje koffie.

Sensson en het milieu

Het milieu is belangrijk in een groeiende consumptie maatschappij. Ook wij beseffen dat onze dienstverlening bijdraagt aan deze groei. Servers gebruiken stroom en hiervoor is energie nodig. Daarom zijn alle servers die wij in gebruik hebben voorzien van CO2 neutrale stroom en wij hopen hiermee bij te dragen aan een beter milieu; nu en in de toekomst. Daarnaast proberen wij door onder andere virtualisatie technieken in te zitten ons stroomverbruik te verminderen. Sensson is aangesloten bij The Green Web Foundation, een initiatief dat via diverse programma’s probeert energie verslindende dienstverlening CO2 neutraal te maken. Uw website is hier via Sensson direct bij aangesloten. Zo simpel is het.

Sensson en de Internet branche

Sensson is een van de eerste leden van ISPConnect. Zij behartigen de belangen van de Nederlandse hosting branche. Samen met de DHPA zijn zij verantwoordelijk voor meerdere projecten, waaronder de scholing van nieuwe IT professionals.

Sensson en Open Source

Sensson maakt gebruik van Open Source software en wij maken wanneer het kan ook onze software Open Source beschikbaar. Bezoek ook onze GitHub pagina voor meer informatie en een aantal van onze projecten: https://github.com/sensson.

Onze contactgegevens

Sensson

De Lange Ring 19
1761AS Anna Paulowna
Nederland

E-mail: info@sensson.net
Telefoon: +31 (0) 223-783111
Fax: +31 (0) 224-214471
Twitter: @Sensson

Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen tussen 9 uur ‘s ochtends en 5 uur ‘s middags. Bij drukte wordt u automatisch doorverwezen naar onze externe servicedesk. Mocht dit gebeuren zullen wij u zo spoedig mogelijk terug bellen.

Copyright © 2018 Sensson

Sensson is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel Alkmaar onder nummer 37124732. Bedragen op deze website zijn te allen tijde exclusief B.T.W. tenzij expliciet vermeld bij aanbiedingen of andere promoties.

De Lange Ring 19
1761AS Anna Paulowna
Noord-Holland
Nederland
+31 (0)223 78 31 11