Bescherm jezelf en je website met onze extra services.

Een standaard oplossing werkt niet altijd. Om al onze klanten te kunnen ondersteunen leveren wij een aantal extra diensten op maat. Naast de hier onder genoemde dienstverlening leveren wij maatwerk oplossingen die passen bij uw organisatie. Neem contact met ons op om geheel vrijblijvend de mogelijkheden te bespreken.

SSL certificaten. Beveilig uw online transacties.

Een SSL certificaat biedt uw klanten zekerheid. Een SSL certificaat wordt namelijk alleen uitgegeven wanneer u kunt aantonen dat u de eigenaar van de domeinnaam of organisatie bent. Kies vandaag nog voor een SSL certificaat en profiteer van de scherpe tarieven op onze GlobalSign certificaten. Laat uw klanten zien dat u zorgvuldig om gaat met gegevens!

Meer informatie over SSL certificaten.

Professional services

Om uw website altijd en overal te ondersteunen kunt u gebruik maken van Professional Services. Een reeks maatwerk oplossingen die uw organisatie extra zekerheid bieden. Service Level Agreements en geavanceerde controle systemen staan klaar om uw dienstverlening overal en op ieder moment te ondersteunen. In combinatie met onze krachtige virtual servers of ons cloud platform zorgen wij er samen voor dat uw website gewoon werkt.

CloudMail spam filter

Op uw e-mail adres wordt u niet alleen lastig gevallen door spam. E-mail is ook steeds vaker het medium wat gebruikt wordt om op zoek te gaan naar uw privé gegevens. Behalve dat het vervelend is wanneer u uw e-mail iedere dag moet opschonen van ongewenste e-mail, bestaat er altijd de kans dat u per ongeluk toch een keer op die ene verkeerde link klikt en dat uw computer of kantoor netwerk besmet raakt.

Het filteren van uw e-mail wordt steeds moeilijker. De technieken om spam te versturen worden geavanceerder waardoor het beheer van een spam filter veel tijd kost. Met CloudMail beheren wij de filters en kunt u ongestoord gebruik blijven maken van uw e-mail. CloudMail biedt ondersteuning voor alle typen mail servers, waaronder Exchange en Zimbra.

Meer informatie over CloudMail.

Copyright © 2018 Sensson

Sensson is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel Alkmaar onder nummer 37124732. Bedragen op deze website zijn te allen tijde exclusief B.T.W. tenzij expliciet vermeld bij aanbiedingen of andere promoties.

De Lange Ring 19
1761AS Anna Paulowna
Noord-Holland
Nederland
+31 (0)223 78 31 11