WHMCS incasso module beta versie 2.2001

Mededelingen

In februari van dit jaar werd de eerste versie van de WHMCS incasso module uitgebracht. Via deze module werd het mogelijk om via WHMCS automatisch incasso opdrachten aan te maken. In versie 2.2001 hebben we verschillende nieuwe features toegevoegd om de module nog dynamischer te maken.

In de WHMCS incasso module kunt u nu incasso batches aanmaken. In een overzicht kunt u alle niet verwerkte facturen selecteren en aan een nieuwe batch toevoegen. Zodra de nieuwe batch is toegevoegd kunt u het Clieop03 bestand downloaden. Net als in de vorige versie kunt u dit bestand bij uw bank aanbieden ter uitvoering.

Maar er is meer. In versie 2.2001 is het mogelijk om betalingen te verwerken. Alle posten uit een batch kunt u met een paar simpele muisklikken verwerken in uw administratie. Ook kunt u batches verwijderen of in uw incasso historie bladeren.

Screenshots

Foto’s kunnen soms meer zeggen dan duizend woorden. Nu is dat niet direct bij de module het geval, maar we willen jullie de screenshots niet onthouden.

Maak een nieuwe batch aan

Met incasso batches wordt het beheer van uw incasso opdrachten gemakkelijker.

Volledige beheer van uw incasso batches

Zo kunt u direct betalingen verwerken en heeft u inzicht in de batches die u verzonden heeft.

Nieuwe veiligheidsinstellingen

Ook aan de veiligheid wordt gewerkt. U kunt een veiligheidshash invoeren en kiezen of het contract vooraf gevalideerd dient te worden. De laatste instelling is een stap richting een volwaardige betaal gateway.

U kunt de WHMCS incasso module online bestellen. Bent u al klant? Dan is de module beschikbaar via de Online Account Manager en kunt u deze geheel kosteloos downloaden. Let op: het gaat om een beta versie! Ondanks dat wij deze uitvoerig hebben getest is het mogelijk dat er fouten bij ingeslopen zijn. Neem in dat geval contact met ons op en wij zullen u zo snel mogelijk een oplossing bieden. U kunt contact met ons opnemen via info@sensson.net of telefonisch via +31 (0) 223 783 111.

De release notes en upgrade handleiding zijn online in te zien.