Volg #sensson op twitter en win gratis webhosting! Retweet en maak kans!

Mededelingen

Wat moet een bedrijf met Twitter? Veel bedrijven zullen zich dit hebben afgevraagd, ook wij. Maar ondertussen kunnen we er eigenlijk niet meer onder uit. Twitter informeert en biedt ondersteuning. En dat is precies wat wij ook doen. Wij staan klaar voor al uw vragen, feedback, tips en opmerkingen. Natuurlijk zullen wij u verder informeren over onderhoud, storingen en acties, allemaal binnen die 140 tekens.

Tijd voor actie

Vanaf vandaag verloten wij 3 maanden lang, elke twee weken een bronze hosting pakket inclusief .nl, .eu, .com, .net of .org domeinnaam naar keuze. Het eerste jaar betaal je dus helemaal niets! Je krijgt dus 200MB schijfruimte, 5GB dataverkeer en voldoende e-mail adressen, en je hoeft er geen cent voor te betalen! Het addertje onder het gras? Retweet dit nieuwsbericht en volg @Sensson om elke twee weken automatisch kans te maken, dat is alles. Je zit natuurlijk nergens aan vast. Wil je na een jaar opzeggen kun je dit gewoon online aan ons doorgeven. Wel zo simpel, toch?

Retweeten, wat bedoel je?

Retweeten is het herhalen van een bericht op twitter. Je kunt dit direct doen via de website door te klikken op de retweet knop. Twitter zal je daarna vragen in te loggen zodat je direct het bericht kunt plaatsen. Makkie! Vergeet ons niet te volgen om kans te maken!

Let op: in je RT moet de hashtag #sensson staan!
Deze actie is geldig t/m 8 december 2010.