Van PHP naar PHP. Hetzelfde maar toch anders. En vooral sneller.

Mededelingen

PHP is een van de meest gebruikte programmeertalen ter wereld. Veel ontwikkelaars gebruiken het om dynamische websites als weblogs, web winkels en andere online applicaties te ontwikkelen. Deze applications kunnen PHP op verschillende manieren gebruiken, manieren die aangeboden worden door de hosting provider, door ons dus. Wij vonden dat het tijd was voor een kleine verandering en daarom we hebben de manier waarop PHP beschikbaar wordt gesteld aan onze klanten onlangs aangepast.

Voor de aanpassing startte we een nieuw PHP proces op voor iedere bezoeker die een website op een van onze servers bezocht. Dit was een interessante manier van werken en het maakte ons erg flexibel wanneer we PHP moesten configureren voor onze klanten. Maar het is ook een erg inefficiënte manier om PHP te starten. De aanpassing die we hebben gemaakt zorgt er voor dat er een groep PHP processen klaar staat. Wanneer een bezoeker uw website opent is de kans groot dat er een proces beschikbaar is om het verzoek direct te verwerken. Het maakt ons iets minder flexibel, maar we kunnen nog steeds de regels buigen wanneer dat echt nodig is.

De gebruikte versie van PHP is niet gewijzigd en wij verwachten niet dat er problemen optreden door deze aanpassing. Mocht dit wel het geval zijn horen wij dit graag. Stuur ons een e-mail met uw domeinnaam, de volledige foutmelding en de locatie waarop wij deze kunnen bekijken en wij kijken graag samen met u naar wat het probleem is.

Sneller met PHP7