Support software naar versie 4 beta

Mededelingen

Bij Sensson maken we gebruik van een ticket systeem om uw e-mails te archiveren. U heeft het vast al eens gemerkt: het onderwerp van uw e-mail krijgt plotseling een nummer. Dit is zowel voor ons, als voor u extra makkelijk, omdat u altijd kunt verwijzen naar een correspondentie nummer. Vandaag zijn wij over gegaan naar versie 4 beta van dit systeem. Waarom een beta? Zo kunnen wij onze leverancier ondersteunen in het perfectioneren van de software, uiteindelijk hopen we dat iedereen hier beter van wordt.

Maar er zijn een aantal veranderingen die we graag met u communiceren. Zo veranderd het correspondentie nummer in een ticket id. Het resultaat verandert niet: ook aan dit nummer kunt u refereren. Sterker nog, alle oude correspondentienummers zijn bewaard gebleven. U kunt dus altijd verwijzen naar een oud nummer, geen probleem.

De vormgeving van het support portal is tijdelijk niet in onze huisstijl. Voor de functionaliteit maakt dit niet uit, alles werkt zoals u mag verwachten van ons. Update 13 oktober 2010: ook het support portal is ondertussen bijgewerkt.

Oneffenheden

Ondanks dat het om een vergevorderde beta gaat is het mogelijk dat er hier en daar wat oneffenheden zijn. Mocht u iets opmerken waar u uitleg over wilt ontvangen of heeft u een fout gevonden, [intlink id=”29″ type=”page”]dan horen wij dit graag[/intlink].

Survey

Het is mogelijk dat u de vraag heeft gehad om mee te werken aan een survey. U kunt deze e-mail negeren. Deze is onbedoeld verzonden naar reeds afgesloten support tickets. Onze excuses voor de verwarring.