Voor de professional.

Elke website is uniek. En niet elke website is geschikt voor standaard webhosting. Voor de veeleisende gebruiker bieden wij daarom Professional Services aan. Dit is maatwerk dienstverlening die zich richt op de specifieke eisen en wensen van een website. Maar met Professional Services kunnen wij ook zorgen ontnemen. Zo kunt u zich richten op uw eigen dienstverlening en regelen wij het online reilen en zeilen van uw organisatie.

Cloud Hosting. Wij groeien met u mee.

Met cloud hosting staat uw website of virtual server staat niet meer op één maar op verschillende servers, altijd, 24 uur per dag. Wanneer uw website druk bezocht wordt kunt u deze meer power geven of upgraden naar een hoger niveau.

De voordelen op een rij:

Schaalbaar – Het is op elk moment mogelijk om extra capaciteit toe te voegen. Natuurlijk kunt u ook één, tientallen of zelfs honderden servers toevoegen om uw dienstverlening te ondersteunen.

Flexibel – Elke server kan op maat worden samengesteld. Er kan meer rekenkracht of RAM-geheugen toegevoegd worden wanneer daar noodzaak toe is. Maar er is ook vrijheid in de keuze voor het besturingssysteem. Windows of Linux is geen enkel probleem.

Betrouwbaar – Een cloud server maakt gebruik van A-klasse hardware en profiteert van de schaalbaarheid van het platform waar deze wordt ondergebracht. De dienstverlening draait op de beproefde dienstverlening van Sensson.

Deze dienst wordt aangeboden vanuit Nederland en het Verenigd Koninkrijk. Klik hier voor meer informatie over cloud hosting of neem contact met ons op via het formulier in aan de rechter zijde.

Applicatie monitoring. Geen verrassingen meer.

Meten is weten. Het is belangrijk dat uw server, maar ook uw website, altijd bereikbaar is. Toch controleren veel bedrijven alleen de beschikbaarheid van hun server(s), soms alleen de netwerkverbinding, en vergeten te controleren of hun website nog wel werkt. Wij kunnen het hele spectrum controleren, van het netwerk tot de uiteindelijke applicatie.

Er zijn verschillende scenario’s mogelijk: bijvoorbeeld de controle van een SOAP webservice of simpelweg of het inloggen in uw web applicatie nog werkt. Maar ook onderliggende diensten als Apache, IIS of MySQL kunnen allemaal door ons periodiek worden gecontroleerd op problemen.

Als er problemen optreden kunnen wij op basis van de afgesproken SLA actie ondernemen. Maar natuurlijk kunnen wij ook uw eigen technische dienst op de hoogte brengen via SMS of e-mail.

Service Level Agreements. Garanties wanneer het nodig is.

Een service level agreement is niet standaard inbegrepen in onze dienstverlening. Wanneer dit een harde eis is voor uw applicatie of organisatie bespreken wij graag samen uw eisen en wensen zodat deze opgenomen kunnen worden in een op uw situatie afgestemde service level agreement. Maar ook zonder een service level agreement staan wij volledig achter onze producten en proberen wij het hoogst haalbare na te streven. Wij gaan altijd voor 100%.

Onze virtual servers en cloud hosting diensten zijn normaal gesproken unmanaged. Dat wil zeggen: u bent zelf verantwoordelijk voor de installatie en het beheer van deze server. Wij kunnen dit beheer van u overnemen door middel van een onderhoudscontract. Zowel de installatie, het beheer als de controle van uw server kunnen in deze overeenkomst worden opgenomen, inclusief reactie- en oplostijden.

Copyright © 2018 Sensson

Sensson is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel Alkmaar onder nummer 37124732. Bedragen op deze website zijn te allen tijde exclusief B.T.W. tenzij expliciet vermeld bij aanbiedingen of andere promoties.

De Lange Ring 19
1761AS Anna Paulowna
Noord-Holland
Nederland
+31 (0)223 78 31 11