GlobalSign OneClickSSL

Het aanvragen en installeren van SSL certificaten kost soms veel tijd. Ook al verstrekken wij veel certificaten normaal gesproken binnen 10 minuten is het toch nodig om een aantal stappen te doorlopen voor je op dit punt terecht bent gekomen. Met OneClickSSL wordt het eenvoudiger om je website te beschermen met SSL.

GlobalSign OneClickSSL

Je kunt via onze website een certificaat bestellen. Wanneer we je aanvraag hebben ontvangen wordt deze net als alle andere certificaten gecontroleerd. Zodra alles in orde is sturen we je een voucher op. Deze voucher kun je gebruiken in het DirectAdmin control panel bij onze webhosting pakketten om het certificaat te installeren.

OneClickSSL werkt bij al onze webhosting pakketten. Je kunt OneClickSSL ook gebruiken op je virtual server. Voor veel control panels en systemen zijn plugins beschikbaar.

Alpha SSL voucherDomain SSL voucher
1 jaar€ 19,50€ 99,00
Bedrijfsgegevens in certificaat
Encryptie128 en 256bit128 en 256bit
Levertijd10 minuten10 minuten
Heruitgave
Mobiel
Support voor alle browsers
Beveiligt zowel www.domein.nl als domein.nl
Onderschreven garantiebedrag$1.000,-$1.000,-
Installatie kosten (optioneel)€ 30,00€ 30,00

OneClickSSL is alleen beschikbaar als AlphaSSL of Domain SSL certificaat voor een enkele domeinnaam. Bekijk ook de andere SSL certificaten die wij bieden. Meer informatie over OneClickSSL is beschikbaar op de website van GlobalSign.

GlobalSign OneClickSSL

Met OneClickSSL kunt u snel en gemakkelijk uw website beveiligen met een SSL certificaat. Benieuwd hoe het werkt? Bezoek dan onze kennisbank.
Copyright © 2018 Sensson

Sensson is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel Alkmaar onder nummer 37124732. Bedragen op deze website zijn te allen tijde exclusief B.T.W. tenzij expliciet vermeld bij aanbiedingen of andere promoties.

De Lange Ring 19
1761AS Anna Paulowna
Noord-Holland
Nederland
+31 (0)223 78 31 11