Software voor WHMCS.

Naast dat Sensson actief de open source community ondersteund via GitHub bieden wij software aan om verschillende taken te versimpelen. Zo bieden wij onder andere de WHMCS incasso module aan en zitten wij achter de provisioning module voor R1soft backups. Voor maatwerk oplossingen verwijzen wij u graag door naar een van onze partners.

WHMCS R1Soft module

R1Soft Server Backup maakt gebruik van continous data protection om snelle en consistente backups van uw servers te maken. Het beschermd ondertussen meer dan 275.000 servers wereldwijd. De WHMCS R1Soft module is de eerste WHMCS module die het mogelijk maakt om geautomatiseerde accounts en backup volumes aan te maken op uw R1Soft platform en deze te beheren.

De WHMCS R1Soft module is via onze website te bestellen. De kosten bedragen eenmalig €100,- exclusief BTW. U kunt contact met ons opnemen bij interesse of vragen. Wij bieden géén telefonische ondersteuning op de R1Soft module.

Zie ook ons WHMCS R1Soft module kennisbank artikel voor meer informatie over de module.

Bestel de WHMCS R1Soft module

WHMCS incasso module

Deze module biedt WHMCS gebruikers de mogelijkheid om automatische incasso aan te bieden aan hun klanten. Het gebruik is simpel. Na de installatie kunt u per klant instellen of deze meegenomen dient te worden in de batch ter incasso. In tegenstelling tot veel WHMCS modules bieden wij deze unencoded aan en kunt u deze volledig aanpassen.

De WHMCS incasso module is via onze website te bestellen. De kosten bedragen eenmalig €75,- exclusief BTW en €25,- per jaar service kosten. U kunt contact met ons opnemen bij interesse of vragen. Wij bieden géén telefonische ondersteuning op de incasso module.

Zie ook ons WHMCS incasso module kennisbank artikelen voor meer informatie over de module.

Bestel de WHMCS incasso module

Copyright © 2018 Sensson

Sensson is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel Alkmaar onder nummer 37124732. Bedragen op deze website zijn te allen tijde exclusief B.T.W. tenzij expliciet vermeld bij aanbiedingen of andere promoties.

De Lange Ring 19
1761AS Anna Paulowna
Noord-Holland
Nederland
+31 (0)223 78 31 11